O nama

“Don’t wait for the right opportunity. Create it!”

Ova motivacijska poruka odgovor je na pitanje kako smo nastali. U ono vrijeme još uvijek poprilično neprihvaćena plesna disciplina Pole dance privukla je pažnju naših osnivačica Ivane i Vanje. Prepoznale su prednosti koje donosi Pole dance i koliko pozitivnih učinaka ima na djevojke koje su se odvažile probati. Osim fizičkih promjena kao što su oblikovanje tijela, razvoj snage i fleksibilnosti, javile su se i nuspojave porasta samopouzdanja, sklapanja novih prijateljstava i osjećaja pripadnosti.

Umorne od treniranja u neadekvatnim uvjetima, Ivana i Vanja nisu više čekale pravu priliku, nego su odlučile stvoriti bolje uvjete za razvoj Pole dance-a u Osijeku. Tako je nastala Športsko plesna udruga Artitudo. To mjesto vrlo brzo je postalo puno više od rekracijske dvorane za ples. Postalo je mjesto gdje su djevojke i žene dolazile zbog druženja i pozitivne atmosfere, mjesto gdje su nakon stresnog dana na fakultetu ili radnom mjestu mogle biti ono što jesu- energične, vesele i snažne! Iako ih je, nekoliko godina poslije, život odveo nekim drugim putevima uvijek ćemo im biti neizmjerno zahvalne na pokretanju Artitudo priče :).

Vodstvo udruge tada preuzimaju Betsey i Mo koje u tom trenutku napuštaju svoje uloge trenerica i posvećuju se održavanju i razvoju Artituda. Okupljaju novi trenerski tim, rade make-over dvorane koja iz ružičaste oaze prelazi u crno-bijelu eleganciju i tako daju Artitudu svoj pečat.

Naša misija je pružiti polaznicima kvalitetne treninge uz stručno vodstvo i individualni pristup, mjesto gdje će se razvijati Aerial arts sportovi u Osijeku, stvoriti zajednicu u kojoj se svi osjećaju podržano, sigurno i imaju priliku dosegnuti svoj puni potencijal. Želimo pružiti toplu, prijateljsku i zdravu atmosferu jer samo u ljubavi možemo zaista rasti :).

ARTITUDO TIM