Pole exotic

Opis programa

Exotic pole dance –  gdje se senzualnost i fitnes spajaju! Pole exotic je jedinstven spoj snage, senzualnosti i koordinacije. Primarni cilj je potaknuti i izraziti ženstvenu i senzualnu stranu sebe u ugodnom i opuštenom okruženju.

Iako prethodno iskustvo sa šipkom nije na odmet kada se upuštamo u exotic stranu pole dance-a, nije niti nužno. Više od tehnike bitan je osjećaj i samopouzdanje koje nam ovaj vid trening daje.

Ovaj program je za svakoga tko se želi maknuti iz komfor zone. Pruža nam priliku da sami pred sebe postavimo izazove i ciljeve. Osim što ćete moći napraviti stvari koje malo ljudi može, postići ćete vidljive rezultate koji će vas dalje motivirati i zbog kojih ćete biti ponosni na sebe.

Kako izgleda trening

Svaki trening započinje zagrijavanjem i istezanjem da pripremimo tijelo za sve elemente koje ćemo izvoditi tokom treninga. Zatim se uče elementi plesa na šipci, floor work, te spajanje u senzualne koreografije. Svaki trening je različit, nov i zanimljiv. Koreografije su prilagođene svim stupnjevima tjelesne aktivnosti.

Trajanje programa: 60 minuta

Potrebna oprema: udobna odjeća u kojoj se osjećate samopouzdano, cipele s visokom petom (opcionalno), ručnik, voda

Kome je program namijenjen: starijima od 18 god