Pole Dance Choreography

ŠTO JE POLE DANCE CHOREOGRAPHY?

Pole Dance Choreography je individualni ili poluindividualni program kreiran posebno za početnike koji se nikada nisu bavili plesom oko šipke.

Započinjemo s učenjem osnovnih plesnih pokreta i okreta oko šipke, te ih postupno izgrađujemo u kratku ali slatku koreografiju. 🙂

  • Program po tvojoj mjeri

Ne postoji fiksan termin treninga. Treniraš kada želiš i koliko često želiš. *Termini se dogovaraju i plaćaju od sata do sata. Ako si stidljiva i nisi tip za grupne treninge, ovaj program možeš koristiti sama. No, ako imaš nekoliko frendica s kojima želiš trenirati i podijeliti trošak, grupa prima do max. četiri osobe.* *

  • Individualni ili poluindividualni pristup 

Pole Dance Choreography program možeš koristiti sama kao individualne treninge u terminima koji tebi odgovaraju ili s društvom koje tebi odgovara. Maksimalan broj polaznica je 4 kako bi se održala kvaliteta treninga i posvetila puna pažnja svakoj polaznici.

  • Povećanje samosvijesti i samopouzdanja

Senzualnim plesnim pokretima i učenjem nove vještine svjedočit ćeš povećanju samopouzdanja i to već nakon prvog treninga! Ples potiče lučenje endorfina i time podiže raspoloženje, te je izvrstan način za borbu protiv stresa.

KAKO IZGLEDA TRENING?

Trening traje 60 minuta. Prvih 15 minuta treninga rade se vježbe zagrijavanja i istezanja, zatim počinjemo od osnovnih pokreta i okreta oko šipke. Do kraja treninga imat ćete dio koreografije sastavljen od naučenih okreta. Svaki sljedeći trening radi se kratko ponavljanje naučenih koraka, te nadogradnja koreografije novim okretima.

 

*Mogući termini ovise o raspoloživosti dvorane. Dvorana je raspoloživa od ponedjeljka do četvrtka najkasnije do 17h, te od petka do nedjelje u bilo kojem terminu.

**Cijena jednog treninga iznosi 100kn bez obzira na broj polaznika (max.4).